Starity

Rajongókkal készített klipet a Gloriana

2011. július 15. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gloriana elkészítette vadonatúj videoklipjét Wanna Take You Home című dalához. A kisfilm az Access Hollywood weboldalán debütált a szerdai nap folyamán.

hirdetés
Rajongókkal készített klipet a Gloriana

A Gloriana március 8-án jelentette meg Wanna Take You Home című új kislemezét, amelyhez most elkészült a hivatalos videoklip. A kisfilm – akár a dal – vidám hangulatot áraszt, ami nemcsak a nyári időszakban készített történet miatt érdekes, hanem azért is, mert a zenekar rajongóit szerepeltette a videóban.

A szereplőket e-mailben való jelentkezés alapján választották ki, és az előzetes próbákra a júniusban tartott CMA-fesztivál egyik VIP-sátrában került sor. A jeleneteket pedig pár nappal később – ám szintén júniusban – forgatták le.

A Wanna Take You Home videoklipje a szerdai napon debütált az Access Hollywood oldalán, nem sokkal később pedig az együttes hivatalos YouTube-csatornáján is helyet kapott.

A dal egyébként Cheyenne, Rachel, Mike és Tom idén megjelenő második nagylemezének előfutára. Az új albumról már annyit tudni lehet, hogy megkezdték a lemezek gyártását, így talán még ezen a nyáron kezünkben tarthatjuk az új korongot, amely a zenekar szerint még jobb lesz, mint az elődje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek