Starity

Cher új albuma nagyot fog szólni

2011. július 15. 08:08   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz év után a világhírű énekesnő a legjobb albumát készíti el – legalábbis ezt támasztják alá a már Cher által is elismert hírmorzsák. Ugyanis a díva új albumára olyan neveket hívott meg, mint Timbaland vagy Lady Gaga.

hirdetés
Cher új albuma nagyot fog szólni

Cher legutolsó stúdióalbuma a 2001-es Living Proof volt, mellyel úgy tűnt, befejezi énekesi karrierjét, és nem készít több felvételt. És most, 2011-ben, egy musical és két sikeres betétdal után Cher úgy döntött, ideje a zenei visszatérésnek is.

A díva 2010 végén a vásznakra már visszatért Burlesque című musicaljével, amelyben Christina Aguilera alakította a másik főszerepet. Előtte, 2008-ban új turnét is indított, mellyel ismét meghódította a színpadot. De Cher végül is elhatározta, hogy ideje albumból is újat készíteni, így már több hónapja készül – állítása szerint – karrierjének legjobb albuma.

Kiadási dátumot nem lehet tudni, de Cher még idén kiadná a lemezt, a stílusra pedig jellemző lesz a rockelemekkel tűzdelt táncos, pörgős stílus. A rajongók már epekedve várják az új szerzeményeket, a Twitteren keresztül ostromolták is Chert, hogy áruljon el információkat az új dalokról. Egészen eddig titokzatoskodott az énekesnő, de tegnap megtört a jég: Timbaland, a manapság igen népszerű és sikeres producer bejelentette, hogy Cher számára készít felvételeket és terveket, míg Lady Gaga elismerte, hogy befejezte Cherrel az album első dalát, mely a Lady egyik régebbi demójának a feldolgozása lesz. A duett vagy a remixelt duett lehetőségét sem zárták ki, sőt, Gaga a Twitteren Cher számára fel is vetette az ötletet, melyet az énekesnő szívesen fogadott.

Cher elárulta, hogy itt még nincs vége, a neves közreműködők sora még nem ért véget. Az amerikai lapok és lassan már az európai sajtó is meglepődve közölte le, hogy a 65 éves ikon még mindig méltó a nagyjából 25 éve kapott becenevéhez: A legnagyobb visszatérő!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek