Starity

Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket?

2011. július 15. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő ausztráliai fellépésén tolószékes sellőként énekelt.

hirdetés
Lady Gaga megsértette a mozgássérülteket?

Lady Gaga Ausztráliában népszerűsítette legújabb, Born This Way című lemezét, amikor a Sydney Town Hall-fellépésén You and I című dalát tolószékes hableányként énekelte el. Ez a mozgássérülteknél igencsak kiverte a biztosítékot, ezért állítólag páran tojással is megdobálták az énekesnőt.

Gaga korábban Paparazzi című klipjében is tolószékben szerepelt, mivel a történet szerint kidobták egy erkélyről, ami már akkor nagy felháborodást keltett. A Lady korábban elárulta, hogy legújabb videoklipjében Yuyit, a sellőt fogja alakítani, és ezért lépett fel hableányként, a tolószék pedig csak a mozgásban segítette, tehát nem állt szándékában megsérteni senkit sem.

A felháborodott emberek szerint a Judas énekesnője ismét csak a figyelem középpontjában akart lenni egy újabb botránnyal, ami miatt gúnyt űzött több millió emberből. Bár fel lehet úgy is fogni, hogy csak felhívta a figyelmet a mozgáskorlátozottakra, de talán ezzel most túllőtt a célon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek