Starity

Colin Farrell leszokott a dohányzásról

2011. július 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos ír fenegyerek több mint egy éve nem gyújtott rá. A színész az erős láncdohányosok táborát erősítette, mára azonban végleg letette a cigarettát.

hirdetés
Colin Farrell leszokott a dohányzásról

Az ír színész, Colin Farrell megszabadult az egyik legrosszabb szokásától: letette a cigarettát. A fenegyerek az egészségesebb életmód reményében hagyott fel a dohányzással, s úgy véli, más hírességeknek is követniük kellene a dohányfüstmentes életmódot, mivel ezzel is példát mutatnak rajongóiknak.

Farrell 2010 májusában, pontosabban a 34. születésnapján döntött úgy, megszabadul a cigarettától. A színésznek egyébként is folyamatosan nikotintapaszt kellett viselnie a forgatásokon, mivel az alkoholfogyasztás és a dohányzás nem megengedett.

„Volt egy időszak, amikor negyven szál cigarettát is elszívtam naponta, és végül már nem élveztem. Így a 34. születésnapomon vettem egy dobozzal, és minden egyes szál minden egyes füstjét bámultam, majd elszívtam az utolsót, még éjfél előtt – vallotta Colin az InStyle magazinnak, majd hozzátette, még egy fura levelet is írt a nikotinhoz. – Csináltam egy rituálét az egész miatt. Írtam egy levelet a cigarettához, melyet a legfontosabb dolgokkal tűzdeltem meg, s végül letettem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek