Starity

Horváth Éva újra az RTL Klub képernyőjén

2010. június 18. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepetésként érte az embereket a hír, amikor kiderült, hogy az RTL Klub megválik Horváth Éva műsorvezetőtől. Szerencsére ez nem tartott sokáig.

hirdetés
Horváth Éva újra az RTL Klub képernyőjén

Rövid szünet után Horváth Éva visszatér Magyarország legnagyobb kereskedelmi csatornájának képernyőjére. A modell - műsorvezető június 18-tól a MeneTrend Itthon háziasszonya lesz.

A választás azért esett Évára, mert a hölgy a saját bevallása szerint is nagyon szeret utazni, akár külföldről, akár belföldről van szó. A forgatásokat nagyon élvezi a szépség, hiszen több olyan dolgot kipróbálhatott, amit saját ötlettől vezérelve, biztos nem tett volna.

"A Tisza-tónál például távcsöves madárlesen voltunk, de meglátogattuk a keszthelyi kalandparkot is. Nagyon impulzív feladat a MeneTrend Itthon forgatása, nincs két egyforma forgatási nap. Kis létszámú stábbal dolgozunk, nagyon jó hangulatban. Remekül érzem magam ebben a feladatkörben" - nyilatkozta Horváth Éva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek