Starity

Már megvásárolható Tennant és Tate duettje

2011. július 19. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég megjelent a Sok hűhó semmiért című Shakespeare-darab teljes zenei betéttel az iTuneson. Két bónuszdal is felkerült az elektronikus albumra, méghozzá David Tennant és Catherine Tate előadásában!

hirdetés
Már megvásárolható Tennant és Tate duettje

Július 12-én jelent meg a jelenleg Londonban játszott Shakespeare-darab zenéje letölthető formában az interneten. A Sok hűhó semmiért című előadás tavasz vége – nyár eleje óta látható az angol fővárosban, melyben a főszerepet többek között David Tennant és Catherine Tate alakítja – hatalmas sikerrel. A két színész minden előadás után menetrend szerint tesz eleget rengeteg rajongó követelésének: aláírásokat osztogat.

Akik már látták az előadást, elismerően nyilatkoznak róla; akik pedig még nem, reménykednek, hogy akárcsak a Hamletet, ezt is ki fogják adni DVD-n a nagy érdeklődésre való tekintettel. Az interneten még egy petíció is kering, melyben a rajongók arra kérik az illetékeseket, hogy jelentessék meg DVD-lemezen is a produkciót. A mozgóképverzióról egyelőre nincs információ, de az már mindenképpen pozitívum, hogy elérhetővé tették legalább a zenei betéteket az iTuneson, köztük a remek páros duettjeit is.

Kedvcsinálónak íme két dal az előadásból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek