Starity

Megérkezett Nótár Mary vadonatúj klipje

2011. július 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Nótár Mary második szólóvideoklipje a Rumcsaka című albumáról, a Rázd meg című számból.

hirdetés
Megérkezett Nótár Mary vadonatúj klipje

Nótár Mary 2011-ben kezdte el menedzsmentjével a videoklipek világát meghódítani – egészen sikeresen, hiszen a Vártalak című klipje nagyon sok elismerést kapott, így nem volt kérdés, hogy a Rumcsaka című albumáról még egy dalból készüljön videoklip.

A döntés a Rázd meg című r'n'b stílusú dalra esett. Ez a klip már egy történetet dolgoz fel, melynek főszereplője Nótár Mary mint szigorú tánctanár, és az ő feladata, hogy kissé ügyetlen, félénk vagy éppen túlzottan magabiztos növendékeit a tánc mestereivé formálja.

A videoklip mondanivalója arra lett kiélezve, hogy az összetartás, a kitartás és az önmagunkban való töretlen hitnek eredménye van, továbbá a zene és a tánc az életünk része is lehet, amely megszínesíti mindennapjainkat.

A történet elején – amint látható – mindenki segítségre szorul a tánc terén, sőt, vannak olyan növendékek is, akik mindezt nem veszik komolyan. A klip végére már táncosruhában láthatjuk a szinte kifogástalanul táncoló fiatalokat. De mondjon pár szót maga az énekenő is a videoklip-forgatás élményeiről:

A munka ezzel továbbra sem áll meg a SkyForce menedzsmentnél, hiszen szeptember elején várhatóak L.L. Junior, Nótár Mary és Gino szólóalbumai, és számos koncerten jelenésük van az előadóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek