Starity

Lady Gaga: „A marihuána maga az ördög!”

2011. július 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki, akkor Lady Gaga bátran állíthatja, hogy nem érdemes rászokni a drogokra. Ezt meg is említette július 18-án a The Howard Stern Show-ban.

hirdetés
Lady Gaga: „A marihuána maga az ördög!”

Az énekesnő július 18-án adott egy közel 90 perces interjút Howard Sternnek, a The Howard Stern Show házigazdájának. Az interjú folyamán szó esett többek között a drogról, a szexről, a divatról, illetve Lady Gaga brooklyni otthonáról. Szintén beszélt gyermekkori vágyairól, illetve az ismertség előtti időszakról, amikor tűzcsapokon táncolt, és sztárnak tettette magát (aminek emlékét később felhasználta a The Edge of Glory című dalához tartozó videoklip forgatásakor).

Elmondása szerint azonban nem mindig élt ilyen fényűző és szép életet. Több rossz szokással is meg kellett küzdenie, többek között a marihuánával. „Gyakran fordultam drogokhoz, amikor magányosnak éreztem magam. Mindig egyedül drogoztam a lakásomban, miközben dalszövegeket írtam – mondta Gaga. – Minden egyes sort bánok, amit akkor leírtam. Szóval minden kedves hallgatónak, aki most hallgat minket, azt üzenem, hogy soha ne nyúljon droghoz. Ez maga az ördög.”

Természetesen a Monster Ball által keresett pénz is szóba került, amire az énekesnő a következőt mondta: „Nem érdekel a pénz. Csak arra kell, hogy ki tudjam fizetni a havi 1100 dolláros lakbéremet. Összesen két dolgot vettem a pénzemből, egy pacemakert és egy kocsit az édesapámnak.”

Az énekesnő elő is adta a The Edge of Glory akusztikus verzióját, ami Howard szerint az egyik legjobb előadás volt a rádiós műsor történelmében.

Az interjú itt hallgatható meg, az előadás pedig megtekinthető itt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek