Starity

Megjelent Chelsea Musick első single-je

2011. július 21. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chelsea Musick a napokban megjelentette első single-jét Stay True Be You címmel. Az énekesnő minialbumán két dal szerepel.

hirdetés
Megjelent Chelsea Musick első single-je

A napokban látott napvilágot Chelsea Musick első hivatalos, két dalt tartalmazó single-je, a Stay True Be You. A címadó szerzeményen kívül a Your Time Now című felvétel is helyet kapott rajta. Érdekesség, hogy mindkét nóta szövegét maga a sztár írta.

A fiatal countryénekesnő 2007-ben jelentette meg első, ismert ünnepi dalokat tartalmazó nagylemezét. Az első saját dalokat tartalmazó – éppen ezért debütáló korongnak nevezett – albuma két évvel később jelent meg a rajongók legnagyobb örömére, bár a vallásos családban nevelkedett lánytól eddig még egy videoklipet sem láthattunk.

A napokban napvilágot látott minialbum borítójához olyan képet választott az énekesnő, amely a Chelsea Musick című stúdióalbum fotósorozatához készült. A többi fotót a lány megújult weboldalán lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek