Starity

Sztárok, akiknél a korkülönbség nem számít

2011. július 24. 20:08   |   Szerző: CariDeefan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok kapcsolat azért nem működik, mert nagy a korkülönbség. Íme néhány sztár, akik viszont ezt semmibe veszik, ha szerelemről van szó.

hirdetés
Sztárok, akiknél a korkülönbség nem számít

Rengeteg olyan ember van, akik párkapcsolata a nagy korkülönbség miatt nem működött, de vannak olyan sztárok is, akik rácáfolnak a korkülönbséggel járó problémákra, és boldogok úgy, ahogy vannak.

Shakira és Gerard Piqué között 10 év a korkülönbség, mégis csodás párt alkotnak. Az édes kolumbiai énekesnő és a híres focista kapcsolata hirtelen látott napvilágot. Shakira épphogy szakított vőlegényével, az újságok már az FC Barcelona focistájával, Gerard-ral való új kapcsolatáról cikkeztek. Sokak szerint a focista volt a szakításuk oka, de ezt a pár nem erősítette meg. Shakira, aki eddig mindig ott volt a rajongóinak, mindig adott autogramot, most mintha megfeletkezett volna ezekről a dolgokról, hiszen képes volt még egy koncertet is félbehagyni kedvese, Gerard miatt. Érdekesség, hogy egy napon születtek, ami szerencsét hozhat kapcsolatuknak, de akár még okozhat problémákat is.

Katy Perry és Russell Brand között is 10 év a korkülönbség, ami náluk sem jelentett gondot. Russell hogyan csavarta el Katy fejét? Hát humorával. Amióta Katy ismeri Russellt, szinte mindig mosolyog a társaságában, hiszen Russell mindig elsüt valami poént. Amikor 2009-ben összejöttek, Russell megváltoztatta a 10 évvel fiatalabb hölgy életét. Russell Brand sokáig drog- és szexfüggő volt, de Katynek sikerült „megszelidítenie”. „Ő tett engem jó emberré!” – nyilatkozta Russell. 2010 októberében házasodtak össze Indiában.

Mindenki ismeri a csodás párt, akiknél nemcsak, hogy nem számít a kor, de még csak nem is látszódik, hiszen Ian mintha 25 éves lenne. Ian Somerhalder és Nina Dobrev között szintén 10 év a korkülönbség. Már az első pillanattól kezdve, amikor találkoztak a The Vampire Diaries forgatásán, a 32 éves exmodell, Ian Somerhalder és a 10 évvel fiatalabb bulgáriai szépség, Nina Dobrev között szikrázott a levegő. Csak 2010-ben merült fel, hogy Ian és Nina között van valami, majd 2011 januárjában rajta is kapták őket, amint kéz a kézben sétáltak. Az akkori hírre, mely szerint együtt vannak, nem cáfoltak rá. Amikor felvállalták kapcsolatukat, senki sem lepődött meg. Ian nemrég megkérte kedvese, Nina kezét, aki csillogó szemekkel, boldogan igent mondott. Az esküvőjükre 2011. december 8-án kerül sor, pont azon a napon, amikor Ian születésnapja van.

Victoria Justice és Ryan Rottman között 9 év a korkülönbség, amely számukra szintén nem okoz nehézségeket. A herceg 18 éve várja az igaz szerelmet, és látni vélik, hogy megtalálta Victoria társaságában. Az egyik vendégszerepe alatt ismerkedett meg Vickel, aki azon nyomban elcsavarta az ifjú fejét. Az egyik közös barátjuk, Zac Efron szerint van jövője a kapcsolatuknak, és szép párt alkotnak.

Ennek a párnak a kapcsolata a csapból folyik már Hollywoodban. Nick Jonas és Delta Goodrem között 8 év korkülönbség van. Május óta alakít egy párt a 18 éves Nick Jonas és az ausztrál énekes Delta Goodrem, de mintha évek óta együtt lennének. Egy stúdiófelvételnél találkozott a két énekes, és már első alkalommal nagyon összemelegedtek. Nick és Delta a nyáron elutazott pár napra Balira. Igaz, hivatalosan Nick egy dalszövegíró-tábor miatt ment oda, de úgy mégis sokkal romantikusabb, ha Deltát ölelheti a gyönyörű szigeten. Deltának nemrég fejeződött be egy hétéves kapcsolata, és épphogy kilépett belőle, már találkozott is Nickkel. Nick úgy érzi, tudja, mi az igaz szerelem, hiszen volt már szerelmes. Miley Cyrus és Selena Gomez – Nick volt barátnői – azt állítják, ők még soha nem voltak igazán szerelmesek. Kérdés, hogy vajon van-e jövője Nick és Delta kapcsolatának?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek