Starity

Joe Jonas albuma sokkolni fogja a hallgatókat

2011. július 22. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A középső Jonas fiú elmondása szerint első szólóalbuma sokkolni fogja a nagyközönséget.

hirdetés
Joe Jonas albuma sokkolni fogja a hallgatókat

Miután a Jonas Brothers szünetet jelentett, a legfiatalabb tag, Nick Jonas és bátyja, Joe Jonas is elkezdte építgetni szólókarrierjét.

A középső Jonas első önálló dala, a See No More teljesen más stílusú, mint amit a banda játszott. A dal május 23-án került fel Joe hivatalos YouTube-csatornájára, négy hete pedig megjelent a videoklip is. A lemezre, melynek a Fast Life címet adták, még várnunk kell, mivel szeptember elejére tűzték ki a megjelenést.

Nemcsak a zenei stílusa változott a 21 éves énekesnek, hanem öltözködése és külseje is férfiasodott. Úgy tűnik, végleg leszámolt a jólfésült, jófiú szereppel.

Így nyilatkozott készülő lemezéről: „Azt hiszem, sokkolni fogom az embereket, mert nem a várakozásaiknak megfelelő zenét fognak kapni. A Disney után egy jóval érettebb albumról van szó, és azokat, akik rágógumi-popra számítanak, sokkolni fogja az eredmény.”

Úgy tűnik, ő is véget szeretne vetni a disney-s korszaknak, és az idősebb korosztály meghódítását vette célba. Legutóbbi, kudarcba fulladt koncertjét látva kíváncsian várjuk az albumot és az emberek reakcióit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek