Starity

A sztárok is megemlékeznek Amy Winehouse-ról

2011. július 24. 10:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányairól is híres, tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse-ról szakmabeli társai is megemlékeztek néhány mondatban. Halálával az énekesnő csatlakozott azokhoz az előadókhoz, akik szintén 27 éves korukban hunytak el.

hirdetés
A sztárok is megemlékeznek Amy Winehouse-ról

A tegnap tragikus körülmények között elhunyt alkohol- és drogfüggő énekesnőről zenésztársai Twitter-profiljukon emlékeztek meg néhány mondatban. A részvétüket kifejező sztárok között megtalálható Demi Moore, Jessica Alba, Ricky Martin és Sophia Bush is.

Demi Lovato: Amy Winehouse... Nagyon szomorú. Sajnos a világ elveszített egy hihetetlenül tehetséges nőt, egy rettenetes betegség, a függőség miatt. RIP.”

Demi Moore: „Valóban szomorú hír Amy Winehouse-ról. Együtt érzek a családjával. A nyugtalan lelke remélem, hogy békére lel.”

Jessica Alba: „Nagyon szomorú, Amy Winehouse annyira tehetséges volt. Igazán tragikus.”

Ricky Martin: „Most értesültem róla. Fájdalmat és haragot érzek. Nyugodj széplány. Szabad vagy! RIP Amy.”

Nicki Minaj: „Kérem, hogy mondja valaki, hogy Amy Winehouse nem halt meg. Ez valami beteg vicc?”

Colbie Caillat: Amy Winehouse az egyik legjobb énekes, akit valaha is hallottam. Hálás vagyok, hogy láttam őt élőben zenélni. Együtt érzek a családjával.”

Janelle Monae: „Ez nehéz a szívnek. Együtt érzek a családjával. Imádkozok értük ebben a nehéz időszakban.”

Sophia Bush: „Ez az Amy-hír nagyon szomorú... Ha valaki függőséggel küzd, kérem, hogy kezeltessék.”

Joel Madden: „RIP Amy. A hangja örökké élni fog.”

Lily Allen: „Annyra szomorú, most nem tudok mást mondani. Ő egy eltévedt lélek volt. Pihenjen békében.”

A brit énekesnő halála következtében csatlakozott azon előadók bizarr klubjához, akik életük huszonhetedik évében távoztak el.

A legutóbbi áldozat a Nirvana frontembere, Kurt Cobain volt, aki heroint és váliumot használt, majd fegyverrel végzett magával 1994-ben. 1970-ben szintén 27 évesen hunyt el Jimi Hendrix, aki gyógyszerek és ital hatása alatt saját hányásában fulladt meg, valamint Janis Joplin is, akivel a kábítószer-túladagolás végzett. Egy évvel később, 1971-ben Jim Morrison is eltávozott az élők sorából – a hivatalos jelentés szerint szívinfarktus következtében.


Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Janis Joplin és Jim Morrison (balról jobbra)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek