Starity

Megérkezett a The Saturdays legújabb száma

2011. július 24. 11:11   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays nevű lánybanda legújabb dala pénteken került a nyilvánosság elé. A szám az All Fired Up címet viseli, ami kicsit különbözik az eddigi hangzástól, de a rajongókat máris levette a lábukról.

hirdetés
Megérkezett a The Saturdays legújabb száma

The Saturdays. Lehet, keveseknek ismerős ez a név, mert bár a lányok nem a legnagyobb rajongói táborral büszkélkedhetnek, tehetséggel annál inkább. A napokban jelent meg legújabb számuk, ami az All Fired Up címet viseli.

Még májusban jelent meg a Notorious, ami szintén belopta magát a rajongók szívébe, majd nem sokkal később különböző információkat is elárultak a negyedik albumukról. Ebből is látható, hogy a lányok pihenés nélkül dolgoznak.

Az All Fired Up premierje pénteken zajlott le a Rádió 1-en. Percekkel később az egyik legnagyobb videómegosztóra is felkerült a szám hivatalos videója. A lányok kritikusoktól, valamint rajongóktól is kaptak hűvöset-meleget, de a többség azonnal beleszeretett a legújabb dalba.

A rajongóknak nem kell búslakodniuk, mert a hírek szerint a következő hetekben megjelenik a szám videoklipje is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek