Starity

Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz

2011. július 26. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő legújabb kislemezéhez már le is forgatták a videoklipet, és most kiderült, melyik dalhoz tartozik a kisfilm.

hirdetés
Lady Gaga új kislemeze a Yoü and I lesz

Lady Gaga új albuma világszerte hatalmas sikereket ért el, és szinte mindenhol megszerezte az első helyet. A lemezről eddig három klip érkezett, a Born This Way, a Judas és a The Edge of Glory. A negyedik klipes dal a Yoü and I lesz, amely teljesen eltér az eddigiektől: az énekesnő eddigi videóit ugyanis gyors számokhoz forgatták, és most egy lassabb rockballada következik, ami – Gaga saját bevallása szerint – a legfontosabb emberről szól, akivel valaha is találkozott, és az eddigi legjobb dal, amit írt. A számot New York-i otthonában szerezte a zongorán, amelyen „felnőtt”, és ez volt az első dal, amelyet megírt a Born This Wayről.

A Yoü and I-t az énekesnő régi barátja, Luc Carl ihlette, és arról szól, hogyan lehet feléleszteni egy régi szerelmet. A dalt már több mint egy éve játssza a fellépésein, és először úgy gondolta, túlságosan rockos a hangzása, és emiatt nem lesz kislemez belőle.

A számban a legendás Queen együttes gitárosa, Brian May játszik, amivel Gaga egyik legnagyobb álma vált valóra, és művésznevét is az együttes Radio Ga Ga című dala ihlette.

Az extrém énekesnő pár napja forgatta le új videoklipjét Luc Carl szülőhelyén, Nebraskában, és elárulta, hogy Luc is szerepelni fog a klipben, valamint még Yüyi, a sellő is, aki Gaga alteregója. A videót pedig valószínűleg augusztusban fogják bemutatni. A Lady egy ideig titokban tartotta, melyik dalából lesz az új kislemez, de utalt rá a klipben szereplő hableány nevével, Yüyival, és azzal is, hogy sellőként lépett fel a dallal.

A Born This Way énekesnője nemrég egy omahai rádióban erősítte meg, hogy az új videó a Yoü and I című számhoz készült, és ez lesz az album negyedik hivatalos kislemeze.

Az új klipből már megjelent egy kép is:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek