Starity

VV Szandika megbánta a hírnevet

2011. július 26. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Szandikának igencsak felpörgött az élete a Való Világ 4 óta, de elmondása szerint megbánta a szereplést. A Tabu Tv riporterének elárulta, pasit sem talál már, úgy, ahogyan régen.

hirdetés
VV Szandika megbánta a hírnevet

„Sajnos nem találok magam mellé férfit. Lehet, hogy görcsösen akarom, és már csak azért sem, talán a sors fintora, de valóban, valamiért nem találom. Nekem elegem volt mindenből már. Itt hagyom a szereplést, itt hagyom az RTL Klubot és minden tévét, nem érdekel már semmi” – mesélte a tabutv.hu riporterének Szandi, akinek nehéz a hírnév mellé barátot találni.

„Olyan nagyon sok hátulütője van annak, amit megcsináltam. Nem mindenki viseli el a szereplést, nem mindenki akar úgy velem lenni, hogy esetleg ő is kap egy pici hírnevet. Valakinek mondjuk éppen a munka miatt, valakinek talán a magánélete miatt, nem vagyunk egyformák, és ezt elég nehezen viseli egy férfi – számolt be a Tabu Tv riporterének a VV4 plasztikcicája, akinek fontos, hogy egy férfinek legyen kiállása. – Nekem már inkább a belső értékek a fontosak, hogy tudjak vele egy jót beszélgetni, vagy egy jót röhögni. Legyen modern, de ugyanakkor legyen benne az a régivágású valami. Igazi férfi legyen, ne ilyen kis fácán, mint a többi diszkóban. Élettapasztalt legyen, laza, jól nézzen ki, szerintem ez nem nagy kérés, szóval mindenki maga döntse el. Fontos legyen az, hogy ne én tartsam el, mert már volt olyan, akit én tartottam el.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek