Starity

Schwarzenegger elveszíti vagyona felét

2011. július 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arnold Schwarzenegger és neje, Maria Shriver válása jelenleg is zajlik: újabb és újabb dokumentumok kerülnek elő az ügyből, s a dühödt hölgy egyre többet követel.

hirdetés
Schwarzenegger elveszíti vagyona felét

Rengeteg rajongót veszített el Arnold Schwarzenegger, amikor néhány hónapja kiderült, eltitkolt fia van a család egykori házvezetőnőjétől. Neje, Maria azonnal beadta a válókeresetet, s – mivel nem kötöttek korábban házassági szerződést – a színész fele vagyonát bukja.

A dühödt hölgy – a becslések szerint – 200 millió dollárral, azaz nagyjából 37 milliárd forinttal lesz gazdagabb. Shriver bátorkodott gyerektartást is kérni, azonban Schwarzenegger fellebbezett a bíróságon, mondván, neje nem fog szűkölködni a pénzben.

Természetesen a válás okától eltekintve az egykori pár civilizáltan próbálja lezárni az ügyet: néhány nappal ezelőtt egy Los Angeles-i vendéglőben látták őket együtt, ahol kulturáltan beszélték meg a per további részleteit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek