Starity

Veronikának hányingere van Alekosztól

2011. július 27. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alekosz majdnem felesége már közel sincs olyan jóban a Való Világ 4 nyertesével, mint a játék alatt. Veronika szerint Alek rondán bánik vele, káromkodik és semmibe veszi őt.

hirdetés
Veronikának hányingere van Alekosztól

Már hetek óta csak Alekosz és Veronika címlapos csatározásairól lehet hallani. A Való Világ 4 győztesének csinos választottja ezúttal születésnapján vallott a görög szexkiborg és közte feszülő éles ellentétekről.

„Alekoszt szerintem nem nagyon hallhattátok még káromkodni, de én megkaptam, és nagyon csúnya dolgokat mondott, de hagyjuk ezt a témát légy szíves, mert a végén még hányingerem lesz – mondta a tabutv.hu riporterének az elkeseredett Veronika, aki születésnapi bulijára sem hívta meg exét. – Húsz éves lettem, a születésnapomat pedig egy budaörsi luxusvillában ünnepeltem. Elhívtam a barátaimat, vannak itt VV-sek, csak azokat hívtam meg, akikkel jóban vagyok. Vannak itt Alekosz műsorából olyan lányok, akikkel szoros lett a kapcsolatom bent a villában.”

„Alekoszt semmiképp sem várhatjuk betoppanni, mert nem hívtam meg. Fel is hívott, hogy ez most mi, de ez van... nem vagyunk már jóban” – zárja rövidre Veronika.

Alekosz majdnem felesége egyébként a görög nyaralás alatt még jól kijött a milliomos valóságshow-győztessel, de hazajövetelük után minden megváltozott. Alekosz nem vette fel neki a telefont, ezután pedig nyilatkozatháború, csúnya káromkodás és durva viselkedés következett.

A telefont sem vette fel nekem, ellenben amikor ezt lenyilatkoztam, akkor felhívott, és nagyon-nagyon csúnya dolgokat mondott, de visszakapta!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek