Starity

Jordin Sparks a filmvásznon?

2011. július 29. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks jelenleg új albumát készíti, ám az ifjú énekesnő elmondása szerint nem csak a zeneiparban figyelhetünk rá a jövőben.

hirdetés
Jordin Sparks a filmvásznon?

Úgy látszik, a 21 éves énekesnőnek nem elég az albuma készítése, hiszen a billboard.comnak adott interjúban a színészi karrierjéről is beszélt.

Miután elmesélte, hogy jelenleg is gőzerővel dolgozik harmadik albumán, azt is megemlítette, hogy nagyon szeretne a színészettel is foglalkozni. A Billboard értesülései alapján az énekesnő nemrégiben meghallgatásokon volt néhány film miatt.

Ám ez várható volt, hiszen az elmúlt években olyan sorozatokban kapott szerepet, mint a The Suite Life Zack & Cody, illetve a Big Time Rush. Emelett szerepelt volna a Dr. Csont című sorozatban is, ám azt az epizódot törölték. Talán a színészi karrierje beindításban nem utolsó tényező lehet, hogy tavaly főszerepet kapott a Broadway In the Heights című musicaljében is, valamint hangját adta egy szerpelőhöz a Nick Jr. egyik sorozatában.

„Soha nem hittem, hogy vendégszerepet kapok egy bűnügyi vagy másmilyen sorozatban. Imádom az összes krimisorozatot, például a CSI-t vagy a Law & Ordert (Különleges ügyosztály), de persze a Doktor House-t is, hiszen szinte az összes kórházsorozatot, orvosi drámát szeretem” – nyilatkozta Jordin a Billboardnak.

Ezek után nem kell meglepődnünk, ha látjuk őt az általa említett, vagy éppen más sikersorozatokban, mint például a Gyilkos elmék vagy a Grace Klinika.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek