Starity

Mitch Winehouse rajongóknak adta lánya ruháit

2011. július 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Winehouse édesapja a gyászoló rajongóknak adományozta lánya ruháinak egy részét.

hirdetés
Mitch Winehouse rajongóknak adta lánya ruháit

Mitch Winehouse az elmúlt napokat lánya londoni otthonában töltötte, s nem meglepő, hogy több tucat rajongó sorakozott fel a temetés óta az elhunyt énekesnő lakása előtt. A gyászoló fiatalok leveleket írtak Amyhez, virágokat vittek neki, és gyertyákat gyújtottak.

Mitch a tegnapi nap folyamán annyira nagylelkű volt, hogy kivitt néhány ruhát az odakint szobrozó rajongóknak, és nekik adományozta őket.

„Ezek Amy ruhái és pólói. Biztos vagyok benne, hogy ő is ezt akarná. Mindössze annyit kérek, hallgassátok továbbra is a zenéjét. Isten áldjon, Amy Winehouse– mondta az édesapa, miközben átadta a rajongóknak a ruhadarabokat.

Brigitte Pividal – aki egy vörös mellényt kapott – mesélte el a történteket az egyik helyi magazinnak: „Minden nap eljövök ide, mióta meghalt, ám erre az egy dologra nem számítottam. Egész életemben szeretni fogom ezt a mellényt.”

Az még nem derült ki, mi lesz a többi ruhadarabbal, bútorokkal és egyéb tárgyakkal, de annyi bizonyos, hogy Amy szülei egy alapítvány létrehozását tervezik, mely a szenvedélybetegeknek nyújtana segítséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek