Starity

Scarlett Johansson kikosarazta kérőjét

2011. július 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scarlett Johansson is beállt azok közé, akiket meghívtak a novemberi US Marine bálba. A színésznő azonban nem fogadta el a meghívást, mondván, más programja van.

hirdetés
Scarlett Johansson kikosarazta kérőjét

Először Mila Kunist kérte fel egy bátor, Afganisztánban szolgáló tengerészgyalogos, hogy kísérje el a novemberben tartandó Marine Corps Ball nevet viselő rendezvényre, melyre a színésznő igent mondott. Később Justin Timberlake, majd Betty White is felkérést kapott, melyeket nagylelkűen elfogadtak.

Ezúttal Scarlett Johanssont pécézte ki magának egy tengerészgyalogos – Dustin L. Williams személyében. A színésznő azonban elfoglaltságra hivatkozva elutasította a meghívást, kárpótlásul viszont egy láda pezsgőt küld majd Dustinnak.

„Sajnos magasabb prioritást élvező dolgok miatt nem lehetek jelen az idei rendezvényen” – üzente Johansson, aki az E! Newsnak elmondta, megtisztelve érzi magát a felkérés miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek