Starity

Amy Winehouse örökbe akart fogadni

2011. július 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült egy titok a nemrég elhunyt énekesnőről: mindenki tudta, hogy családot akart, ám azt kevesen, hogy Amy egy kislány örökbefogadását tervezte halála előtt.

hirdetés
Amy Winehouse örökbe akart fogadni

Amy Winehouse 2009-ben beszélt először arról, hogy szeretne örökbe fogadni egy gyermeket, ezáltal javítva a kicsi életkörülményein. Az örökbefogadás végén járt már, amikor bekövetkezett a tragédia, és a csodás hangú énekesnő meghalt.

A kislány a Karib-szigeteki St. Luciáról származik, 10 éves, és Dannika Augustine-nek hívják. A gyermek arról mesélt a Sunday Mirrornak, hogy nagyon közel került Amyhez az elmúlt két évben, és édesanyja is belement az örökbefogadásba, mert nagyon szegényen élnek.

„Amy már az édesanyám volt. Anyának hívtam, ő pedig engem a kislányának. Törődött velem, szerettük egymást, és sok időt töltöttünk együtt. Nagyon vártam, hogy végre vele lakhassak Londonban” – mondta Dannika. A kislány nagymamája, Marjorie Lambert ugyanennek az újságnak mesélt arról, hogy Amy ügyvédet szerzett az örökbefogadás miatt.

„Amy kérlelt, hogy adoptálhassa Dannikát, magával akarta vinni Angliába, vagy az is a tervei között volt, hogy St. Luciában telepszik le. Ha nem halt volna meg, most biztosan itt lenne, hogy véghezvihesse az örökbefogadást. Meg vagyok győződve róla, hogy nem tette volna, amit tett, ha Dannika már vele lett volna” – mondta a nagymama, aki ezzel talán azt akarta mondani, hogy ha a kislányt előbb örökbe fogadja az énekesnő, még ma is élne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek