Starity

Gabriela Spanic sírva fakadt az ítéleten

2011. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gabriela Spanicot és családját évekig mérgezte a személyes asszisztensük. A nő 8 év börtönbüntetést kapott a tettéért, amin a színésznő elsírta magát.

hirdetés
Gabriela Spanic sírva fakadt az ítéleten

Több mint egy éve már annak, hogy a színésznő és családja szédülésre, hányásra és gyomorfájásra kezdtek panaszkodni. Miután már több mint négy hónapja gyötörte őket a betegség, orvoshoz fordultak, aki megállapította, hogy nagy mennyiségű ammónia került a szervezetükbe, ami halálos is lehet. Nyomozás után kiderült, hogy a személyi asszisztensük keverte az ételükbe a mérget.

A nőt a napokban ítélték el 8 évre. Amikor a népszerű színésznő, Gabriela Spanic meghallotta az ítéletet, elsírta magát rajta, nem törődve az újságírokkal és fotósokkal.

A telenovellák királynője néhány mondatot tudott csak elmondani könnyes szemekkel: „Önöknek van gyerekük? Hogyan reagáltak volna, ha az én helyemben lennének? Csak gondoljanak bele, mennyi mindenen mentünk keresztül az évek során” – zokogva mondta a szépséges színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek