Starity

Witherspoon Európában töltötte nászútját

2011. augusztus 02. 19:07   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon és férje, Jim Toth úgy döntöttek, Európát választják úti célul a nászútjukon.

hirdetés
Witherspoon Európában töltötte nászútját

Reese és Jim márciusi egybekelése után sok hír felröppent a nászútjukat illetően, de a pár végül is Franciaország és Olaszország mellett döntött.

A friss házasok Positanóban töltöttek egy romatikus hétvégét, ahol – a kíváncsiskodók szerencséjére – a hotel dolgozói elárultak egyet s mást a párról. Az információk között volt, hogy az egyik legszebb lakosztályt kérte a sztárpár, melynek tengerre néző ablakai voltak. Estéik egyikét a La Caravella nevű étteremben töltötték, melynek tulajdonosa, Antonio Dipino is csak megerősíteni tudta, hogy a nászutasok között nagy a szerelem.

„Olyanok voltak, mint bármelyik nászutas pár. Le nem vették egymásról a szemüket, és folyton fogták egymás kezét. Szerelmesen suttogtak egymás fülébe, és szenvedélyes csókokat váltottak. Természetesen egymás etetése sem maradt el vacsora közben” – nyilatkozta Dipino.

Utolsó estéjüket Brunóban töltötték, ahol szintén hasonló véleménnyel volt róluk egy másik étterem-tulajdonos: „Tésztát és grillezett halat fogyasztottak borral – árulta el Ornella Amitrano, az étterem tulajdonosa. – Rögtön kiszúrtam, hogy friss házasok, mivel folyton egymást bámulták, és soha nem engedték el egymás kezét. Igazán édes látványt nyújtottak, lerí róluk, hogy nagyon szeretik egymást.”

Reese és Jim a napokban érkezett Párizsba, ahová a feleség gyermekei, Ava és Deacon is elkísérték őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek