Starity

Rhys Ifans karaktere igazi hős

2011. augusztus 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerint A csodálatos Pókemberben alakított karaktere egyáltalán nem rosszfiú. Rhys a filmről mesélt az E!Online-nak.

hirdetés
Rhys Ifans karaktere igazi hős

A brit színész úgy véli, a filmben alakított karaktere, Curt Connors – azaz A gyík – nem hagyományos rosszfiú. Rhys a filmben egy tudóst játszik, aki egy hiba folytán gyíkká változik.

„Curt Connors tömény ellentéte a Pókembernek. Nem feltétlenül kell a gonosztevőszerepre gondolni, sokkal inkább egy hősre. Connors egy férfi, aki a világ megmentéséről álmodik. Olyan, mint a többi ember, csak elkövet egy hibát. Gyengéd és erőteljes vonalak fognak ötvöződni a filmben. Tisztára, mint Jekyll és Hyde” – nyilatkozta Ifans.

Ugyan A csodálatos Pókember csak 2012 júliusában debütál, a színész ugyanakkora lendülettel veti bele magát a többi projektjébe: javában zajlanak a Sohaország utómunkálatai, miközben Az ötéves eljegyzés című filmen dolgozik együtt Jason Segellel és Emily Blunttal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek