Starity

Jessica Alba máris a fogyáson gondolkodik

2011. augusztus 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden hírességnek, Jessica Albának is fontos minél hamarabb újra formába jönnie a szülés után.

hirdetés
Jessica Alba máris a fogyáson gondolkodik

Augusztusban ad életet második gyermekének Jessica Alba, ám a még állapotos színésznő a Lucky magazinnak adott interjújában elmondta, hogyan is szeretne ismét formába jönni gyermeke világra hozása után.

„Nehézségeim voltak a protein kontrollálásával, ezért most a kalóriacsökkentéssel próbálkozom majd: napi 1200-at engedélyezek magamnak. Emellett természetesen edzek is majd, de az éhezés így sem maradhat el. Tudom, szívás, de majd sok vizet iszom.”

Jessica és férje, Cash Warren első gyermeke, Honor 2008-ban született, ám a színésznő már akkor sem szeretett túlságosan edzeni. Bevallása szerint mostanra sem sokat változott a helyzet: „Az edzőteremben vannak bizonyos dolgok, melyekre szükségem van, mint például iPod, tv, vagy magazinok. De egy partner sem rossz, hiszen tudsz valakivel beszélgetni, nem merülsz bele a saját gondjaidba. Bocsi, nem hangzott kicsit rosszul? Csak utálok edzeni.”

Amellett, hogy családanyaként megállja a helyét, Jessica nem tervezi karrierjét szüneteltetni, hiszen máris tervei vannak a jövőre: „A jövőm lebeg a szemem előtt, nem lehet rajtam fölösleg, hiszen mindig kameraképesnek kell lennie egy színésznőnek. Szeretném, hogy a karrierem hosszú ideig tartson.”

A Jessicával készült teljes interjú a Lucky magazin szeptemberi számában olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek