Starity

Rebecca Black elismert énekesnő akar lenni

2011. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Black szeretné, ha az emberek elismernék mint énekesnőt. Elmondása szerint nem könnyű olyan dolgot csinálni, ami tetszik az embereknek.

hirdetés
Rebecca Black elismert énekesnő akar lenni

Rebecca Black tudatában van annak, hogy szinte az egész világ ismeri a nevét, hiszen a Friday című számmal az internet legújabb sztárjává nőtte ki magát. Bár rengeteg negatív kritikát kapott, nem adta fel. Júliusban megjelent legújabb klipje My Moment címmel. Rebecca Black szeretné, hogy ne Friday-lányként tekintsenek rá, hanem énekesnőként.

„Szeretném, ha komolyan vennének, és nem csak egy vicces lánynak hinnének! Vannak álmaim és céljaim, addig nem nyugszom, amíg meg nem valósítom őket.”

„Ez az ipar nagyon kemény, nem könnyű olyan dolgot csinálni, ami tetszik az emberekeknek, de én minden egyes percét élvezem, a legnagyobbak közt szeretnék lenni. Díjakat nyerni, koncertekre járni. Megkaptam életem legnagyobb esélyét, hogy énekesnő legyek, nem szabad most hibáznom!” – tette hozzá.

Rebecca Black jó úton halad, hogy megvalósítsa álmát, hiszen jelölték az idei Teen Choice Awardson, méghozzá a Web Star kategóriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek