Starity

Britney kezdi visszanyerni régi alakját

2011. augusztus 03. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears örökös súlyingadozását az utóbbi években nem igazán lehet figyelemmel követni. Az énekesnő viszont újra fogyásba kezdett, amely turnéjának is köszönhető.

hirdetés
Britney kezdi visszanyerni régi alakját

Britney Spears örökös súlyingadozását nehéz figyelemmel kísérni. Az énekesnő a két szülés után alaposan meghízott, majd kemény edzés mellett megszabadult a felesleges kilóktól. 2009 elején újra megjelentek nála a zsírpárnák, de úgy tűnik, őt különösebben nem zavarja mindez, hiszen turnéján is olyan ruhákat visel, amelyek nem takarnak sokat.

Az énekesnő júniusban kezdte koncertkörútját, ahol többen is megjegyzéseket tettek kevésbé kidolgozott testére. Most úgy tűnik, a sok tánc és gyakorlás kifizetődik, ugyanis egyre laposabb lesz a hasa, és keskenyebb a csípője.

Az énekesnő korábban elárulta, a napot jégkrémevéssel kezdi, de az utóbbi időben keményen dolgozik testén, hogy bírja az iramot.

„Úgy érzem, hogy hét dal után már nem bírom tovább. Viszont minden koncertem előtt bemelegítek, ami segít abban, hogy ne fáradjak el tánc közben” – nyilatkozta az énekesnő.

Az alábbi képeken láthatjuk, hogy a pophercegnő teste változásnak indult az utóbbi időkben. Ha így halad, még látványosabb eredményeket is elérhet.


(2011. június 16-án és 2011. július 30-án)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek