Starity

Európai körúton az A Friend in London

2011. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eurovíziós Dalversenyen végül ötödik helyen befutó dán banda, az A Friend in London európai turnéra indult, hogy más országokban élő rajongóikhoz is eljussanak.

hirdetés
Európai körúton az A Friend in London

A hírt – miszerint európai körútra indultak – a zenekar a saját Facebook-oldalán jelentette be, illetve a bandatagok is megosztották profiljukon.

A tervek szerint kilenc országba látogatnak el, többek között Franciországba, Spanyolországba, Olaszországba, Németországba, Írországba, Nagy-Britanniába, Svédországba, Norvégiába, de a listán szerepel még Görögország is. Arról nincs információ, hogy esetleg Magyarországra is érkeznének.

Természetesen közben nem feledkeznek meg dán rajongóikról sem, hazájukban is fellépnek majd, köszönhető ez annak, hogy az európai koncerteket időben egymástól távol helyezték el. Ezek közül talán a legnagyobb az augusztus 26-ai lesz, amikorra kivételes show-t terveznek a Fredericia Színházba, ahol megünneplik majd Esben (a dobos) születésnapját is.

A turné első állomása Svédország volt, ahol gyönyörű környezetben, akusztikus változatban adhatták elő New Tomorrow című híressé vált dalukat. A folytatás szeptember 24-én, Németországban várható.

A Svédországban készült videó itt tekinthető meg:

A%20friend%20in%20London%20-%20New%20tomorrow

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek