Starity

Delhusát megbabonázta Détár Enikő

2011. augusztus 04. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Delhusa Gjon egy 500 fős balatoni hajón ad nagykoncertet 58. születésnapja alkalmából.

hirdetés
Delhusát megbabonázta Détár Enikő

Delhusa Gjon élete kicsit sem mondható unalmasnak. Az énekes gondoskodik is arról, hogy mindig történjen körülötte valami, így aztán nem meglepő, hogy 58. születésnapját a Balaton közepén, egy hajón üli meg. De hogy kivel? Détár Enikővel! Delhusa úgy döntött, hogy születésnapja alkalmából a Balaton legnagyobb, 500 fős hajóján ad nagykoncertet Détár Enikővel az oldalán, akivel duettezni fog.

Delhusa nem tagadja, a vörös démon megbabonázta őt: „Imádom Enikőt, mint színésznőt, mint műsorvezetőt, mint nőt. A búgó hangjáról nem is beszélve, ezért megtisztelő számomra, hogy elfogadta a meghívásomat, és eljön a szombati születésnapi nagykoncertemre duettezni velem. A Rómeó és Júliát adjuk elő. A próbákon már túl vagyunk, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Megmondom őszintén, teljesen megbabonázott. Enikő gyönyörű, csodálatos nő, Isten adta tehetséggel. Köszönöm neki, hogy együtt ünnepelhetünk” – mondta el Delhusa, akinek szombat esti, hajós nagykoncertjére a jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro hálózatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek