Starity

Emma Stone: „Andrew jobb színésznővé tett”

2011. augusztus 05. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Stone-nal a Teen Vogue csapata készített interjút, melyben mesélt magánéletéről és karrierjéről is.

hirdetés
Emma Stone: „Andrew jobb színésznővé tett”

A 22 színésznővel, Emma Stone-nal a Teen Vogue készített interjút, melyet teljes terjedelmében a szeptemberi számban olvashat a közönség. Valamivel hamarabb, augusztus elején azonban kiszivárgottt néhány részlet.

Emma és barátja, a Facebook történetéről szóló filmből, a Social Networkből már ismerős Andrew Garfield 2012-ben közös filmben szerepelnek, ahol szerelmespárt alakítanak. A jövőre bemutatásra kerülő legújabb Pókember-filmen, a The Amazing Spider-Manen kívül a magánééletben is egy párt alkotó duó női tagja elismerően nyilatkozott párjáról, és arról, hogy karrierjükben is jó hatással vannak egymásra: „Andrew a legodaadóbb színész, akivel valaha is együtt dolgoztam. Ha szükségem volt egy kis szünetre a szerelmi vagy bármilyen más jelenetek alkalmával, akkor csak küldött egy üzenetet, hogy játsszuk újra kamerák nélkül, illetve más-más reakcióval, mint ami a forgatókönyvben volt. Sokat köszönhetek neki, jobb színésznő lettem.”

A színésznő a jelen mellett a jövőjéről is mesélt; mint sok más színésznek, neki is rendezői álmai vannak: „Vannak álmaim arról, hogy rendező legyek, és a kamera mögött tevékenykedjek, munka közben pedig hét tacót faljak fel egy étkezés alkalmával. Szeretnék úgy filmeket készíteni, hogy én legyek úgy hatással emberekre, ahogyan mások voltak rám hatással. Többé nincs szükségem arra, hogy én is a mások között legyek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek