Starity

Kékre festette tincseit Kate Bosworth

2011. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Szexi vagy nem?” – látható a pletykamagazinok címlapjain a szöveg Kate Bosworth egy lesifotójával illusztrálva, aki szőke tincsei végét érdekes, világoskék színűre festette.

hirdetés
Kékre festette tincseit Kate Bosworth

Nemrég szakított a Straw Dogs sztárjával, Alexander Skargarddal – talán a szétválás miatt vállalt be ilyen drasztikus változtatást Kate Bosworth? Ez és ehhez hasonló gondolatok és vélemények terjengnek az interneten. Egyesek ugyanis úgy vélik, a lány így dolgozza fel a szakítás utáni stresszt.

A 28 éves színészőt szerda este, a Coldplay koncertjéről távozva sikerült lekapnia a szemfüles fotósoknak Los Angelesben. Kate nagyon csinos lány, akinek legtöbbször sikerül megelőznie a divatot, és már hetekkel a trendi dolgok megjelenése előtt azokban a ruhákban, kiegészítőkben virít, amelyek utána sikeressé válnak.

Talán ez a Hupikék törpikék által inspirált hajfestés lesz az új trend? Ki tudja – mindenesetre úgy tűnik, Kate jól érzi magát így, és ez a legfontosabb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek