Starity

Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

2011. augusztus 06. 00:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Skyscraper énekesnője nemrég visszatért, hogy újult erővel állhasson munkába. Emellett az egykor gondokkal küzdő lány kiállt a józanság mellett is.

hirdetés
Demi Lovato az alkohol és a drogok ellen

Demi Lovato Los Angelesben töltötte a keddi éjszakát, ahol csodás sminkben és csinos ruhában a Teddy'sbe ment bulizni. Egy furcsa dolog azonban akadt körülötte: a mobilján ugyanis félreérthető üzenet állt, amivel sokkolta a rajongóit.

„Heroin killed the radio star” – azaz a heroin megölte a rádiósztárt, állt az iPhone-ján. De mielőtt arra gondolnánk, hogy Demi újabb rejtélyt fed fel a múltjából ezen üzenettel, vessünk egy pillantást a Disney-sztár Twitter-csatornájára, hogy rögtön rájöhessünk, ezzel éppen, hogy az alkohol és a kábítószer elleni küzdelmét próbálta szavakba önteni.

„Ez a józanságot támogató üzenet volt a mobilomon már több mint egy hónapja. Semmi más okból nem tettem oda, csak azért, hogy a fiatal generációt figyelmeztessem, inkább maradjon józan, mint hogy olyan rossz szokásokba keveredjen, mint amelyekkel sokan küzdenek – magyarázta Demi. – A józanság szexi!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek