Starity

Fának ütközött sportkocsijával Rowan Atkinson

2011. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: Lordi Angel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fának, majd villanyoszlopnak ütközött McLaren F–1 sportkocsijával Rowan Atkinson. A Mr. Beant megformáló humoristának szerencséje volt, ki tudott szállni a kigyulladt autóból.

hirdetés
Fának ütközött sportkocsijával Rowan Atkinson

Mr. Bean megformálója, Rowan Atkinson a négymillió dollár értékű McLaren F–1 sportkocsiját vezette a kelet-angliai Peterborough közelében csütörtök este. Az autó előbb egy fának, majd egy villanyoszlopnak csapódott, és kigyulladt.

Atkinsonnak szerencséje volt, mert nem szorult be a kocsiba, kiszállt, és az út mellett várta meg a tűzoltókat, akik eloltották a lángoló járművet. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a színészt kisebb vállsérüléssel szállították a peterborough-i városi kórházba.

Atkinson nagy rajongója a gyors autóknak, és ez a második alkalom, hogy összetörte a ritka McLarenjét. Két hete viszont a BBC-n futó Top Gear című autós műsorban ő futotta a leggyorsabb kört a tesztpályán a hírességek közül egy Kia Cee'd családi autóval, megelőzve többek közt Tom Cruise amerikai színészt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek