Starity

Freida Pinto új filmje népszerű Hollywoodban

2011. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20th Century Fox ismét nagy sikert ért el: a Freida Pinto és James Franco főszereplésével készült Rise of the Planet of the Apes túlszárnyalta a várt nézettséget: már a nyitóhétvégén 53 millió dollár bevételt hozott.

hirdetés
Freida Pinto új filmje népszerű Hollywoodban

Az Egyesült Államokban most hétvégén került mozikba a James Franco, Freida Pinto és John Lithgow főszereplésével készült Rise of the Planet of the Apes című akciófilm.

A film rendezője, Rupert Wyatt méltán lehet büszke legújabb művére, hisz a 93 dolláros költségvetésű alkotás már a nyitóhétvégén 53 millió dollár bevételt hozott. Ezzel jócskán megelőzi Ryan Reynolds új vígjátékát, ami a hétvégén csak 14 millió dollárt tudott összekaparni.

A történet szerint egy fejlett San Francisco-i laboratóriumban majmokon kísérleteznek. Egyre intelligensebbé teszik őket, azonban egy nap az egyikük, Caesar – akit sikerült túl intelligensre fejleszteni – fellázad a rabság ellen. Sorstársait maga mellé állítja, kiszabadulnak a szigorúan őrzött laborból, és háborút robbantanak ki, amit senki sem tud megállítani.

A Rise of the Planet of the Apes Magyarországon A majmok bolygója – Lázadás címmel fog startolni augusztus 18-án a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek