Starity

Nemsokára véget ér a Született feleségek

2011. augusztus 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint korábban már megtudtuk, a sorozat nyolcadik, egyben utolsó évadja 2011 szeptemberében fog elindulni. Most elkezdődött a visszaszámlálás, itt a 8. évad első előzetese!

hirdetés
Nemsokára véget ér a Született feleségek

A bejelentés, hogy véget ér a Született feleségek, mindenkinél nagy meglepődést váltott ki. A sorozat utolsó évadja szeptember 25-én startol az Egyesült Államokban, és a visszaszámlálás már elkezdődött – kijött az első promóvideó a 8. évadhoz. Az alig kétperces kisfilmben új jeleneteket nem láthatunk, a videó válogatás a sorozat legemlékezetesebb pillanataiból.

A 8. évad több szempontból is különleges lesz (azon kívül, hogy az utolsó). Pletykálják, hogy Dana Delany (Katherine Mayfair) visszatér pár epizód erejéig. Katherine a 6. évad közepe felé távozott Párizsba a sorozatból az exsztriptíztáncos leszbikus szerelmével, Robinnal. A színésznő azt mondta, szeretné látni, hogy jól van-e a karakter. Ezek mellett a volt alkotó, Marc Cherry azt nyilatkozta, hogy szeretne minden karaktert visszahozni az évadba, így Nicollette Sheridant (Edie) is, pedig Cherry vele még mindig pereskedik.

Nos, a dolgok hamarosan kiderülnek, hiszen már nem kell sokat várnunk a 8. évadra. A videóban pedig már megemlítik, hogy ez az utolsó, „klimatikus” szezon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek