Starity

Lara Pulver: „Szégyen lett volna folytatni”

2011. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lara Pulver a BBC Robin Hood című sorozatában debütált a képernyőn, ahol Isabellát, Guy of Gisbourne (Richard Armitage) húgát alakította.

hirdetés
Lara Pulver: „Szégyen lett volna folytatni”

Az ősszel Pulver újabb sorozatban tűnik fel, mégpedig a BBC krimijében. A Titkos szolgálat – MI-5 tizedik évadjában kapta meg Erin Watts szerepét, aki új főszereplőként jelenik meg.

A CultBox nemrégiben elcsípte az essexi születésű színésznőt, hogy a Titkos szolgálat legújabb évadjáról faggassa. A teljes interjút szeptemberig nem teszik közzé, azonban íme néhány válasz, beleértve néhány olyat, amelyet Lara a Robin Hooddal és a True Blooddal kapcsolatos kérdésekre adott.

– A Robin Hood budapesti, és a True Blood egyesült államokbeli forgatása után örülsz, hogy a Titkos szolgálat – MI-5 kedvéért újra az Egyesül Királyságban filmezhetsz?

– Jó érzés volt visszajönni, és brit csapattal és írókkal dolgozni. Igen, olyan érzés volt, mintha hazaértem volna.

– Most újra Los Angelesben laksz?

– Igazából oda-vissza járok. A True Blood negyedik évadja épp most indult az USA-ban, úgyhogy süvítettem vissza a premierre. Jelenleg interjúkra járok a Titkos szolgálattal kapcsolatban, illetve egy BBC-műsoron dolgozom [valószínűleg a Sherlock című sorozatról van szó; az interjú óta nyilvánosságra került, hogy megkapta Irene Adler szerepét], amiről sajnos nem beszélhetek. Úgyhogy egy kis időre visszajöttem.

– Reménykedsz abban, hogy jövőre visszatérsz a True Blood ötödik évadjába?

– A karakteremnek egy kicsit drámai véggel zárult a negyedik évad, de ennél a sorozatnál ki tudja? Minden megtörténhet, és meg is történik! Egyelőre viszont nem térek vissza a True Bloodba.

– Csalódott voltál, amiért a Robin Hood nem folytatódott a negyedik évad után, vagy Jonas Armstron távozásával egyértelmű lett, hogy nem fog folytatódni?

– Szerintem szégyen lett volna folytatni a műsort Jonas nélkül, hisz nyilvánvalóan kulcseleme volt azzal, hogy ő játszotta Robin Hoodot. Biztosan érdekes lett volna megnézni, hogy hogyan viszik tovább a műsort, de szerintem így hiteles befejezést kaptunk, úgyhogy mindenki boldogan lépett tovább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek