Starity

Új könyv az évszázad szerelmi háromszögéről

2011. augusztus 08. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 15-én jelenik meg a Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon című kötet, melyből kiderül, hogy szakított Pitt és Aniston.

hirdetés
Új könyv az évszázad szerelmi háromszögéről

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A románc természetesen megkövetelte a Pitt–Aniston házaspár válását, ám a szakítás történetét mind a mai napig gondosan eltitkolták a sajtó elől.

A különválás legapróbb részleteire azonban hamarosan fény derül, hiszen egy pár nap múlva megjelenő könyv fogja lerántani a leplet az évszázad szerelmi háromszögéről. A Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon című könyv a Mr. & Mrs. Smith című film producerének kezei közül kerül majd ki.

A kötetből többek között az is kiderül, hogy Jennifer azután adta ki Brad útját, miután a férfi bevallotta, hogy a szíve már régóta más nőért dobog. Valamint szó esik arról is, hogy Pitt hol húzta meg magát, mielőtt összebútorozott volna Angie-vel.

„Szenvedélyes románc kezdődött, egy aprócska problémával… Pitt házas volt. Amikor pedig Aniston kirúgta Beverly Hills-i otthonukból Pittet, elszabadult a pokol – írja Arnon Milchan. – Amikor hallottam, hogy Pitt összeszedte a holmiját, felajánlottam, hogy költözzön a malibui házamba. Motorbiciklivel érkezett a forgatásra, zárt bukósisakot viselt sötétített plexivel, így senki sem ismerte fel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek