Starity

Miley a szerelmet választotta a díjak helyett

2011. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus kihagyta a Teen Choice Awardsot, hogy barátjával tölthesse a napot.

hirdetés
Miley a szerelmet választotta a díjak helyett

Miley nagy meghökkenést keltett azzal, hogy nem jelent meg az augusztus 7-én lezajlott Teen Choice Awardson. Úgy döntött, a napot inkább barátjával, Liam Hemsworthszel tölti, ugyanis kiszúrták őket, hogy a díjátadó ideje alatt karöltve sétálgatnak Los Angelesben.

Miley Cyrus fülig szerelmes! A 18 éves énekesnő nem jelent meg a 2011-es TCA-n, holott a Legjobb női divatikon, valamint a Legjobb színésznő kategóriában is a jelöltek között volt. De mint kiderült, nem a távolság volt az oka távollétének, ugyanis nem messze a helyszíntől sétálgatott barátjával, Liammel, akivel immáron harmadszorra hozta össze a sors.

A boldog pár azzal töltötte a délutánt, hogy egy kabrióval végigkocsikáztak a városban, majd végül megálltak pihenni egy meditációs központnál. Úgy tűnik, a lány annyira őrülten szerelmes, hogy már a hollywoodi csillogás sem érdekli többé.

Ez az este bebizonyította, hogy Cyrus végre előrébb helyezi a szerelmi életét a munkánál, és ez jó jel. Talán Liam jó hatással lesz barátnőjére, és sikerül távol tartania Miley-t a botrányoktól.


Miley és Liam a díjátadó ideje alatt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek