Starity

Ördög Nóri egyedül fogja vezetni az X-Faktort

2011. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub ma jelentette be a hírt, ezzel választ adva a találgatásokra.

hirdetés
Ördög Nóri egyedül fogja vezetni az X-Faktort

A 29 éves Ördög Nóri egyedül fogja vezetni az ősszel induló X-Faktort – jelentette be az RTL Klub.

Amióta kiderült, hogy Balázs lemondta és Stohl András sem vállalta el az X-Faktor vezetését, rengeteg találgatás indult útjára. A mai napig nem lehetett tudni, ki fogja Nórival vezetni a tehetségkutató műsort, ám ma fény derült az igazságra, miszerint egyetlen műsorvezetője lesz a világszerte nagy sikereket elért műsornak – Ördög Nóra személyében.

Nóri hatalmas megtiszteltetésnek érzi a felkérést, illetve biztos benne, hogy a lehető legjobb formáját fogja hozni hétről hétre.

Kolosi Péter elmondása szerint nem akartak változtatni a műsorterven, éppen ezért nem is tartottak válogatást a műsorvezetői szerepre. Egészen a döntés meghozataláig nem találtak megfelelő személyt Nóri mellé, ezért sem nyilatkoztak a sajtónak erről.

Az RTL Klub vezetősége biztos abban, hogy Nóri egyedül is elviszi a hátán a műsort, ugyanis nagy szakmai múlttal rendelkezik a Szombat esti láz, a Csillag születik és az X-Faktor műsorvezetője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek