Starity

Norbi szerepet kapott az X-Faktorban

2011. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több pletyka is terjengett arról, hogy Király L. Norbi lesz a 2011-es X-Faktor egyik házigazdája Ördög Nóra mellett, de meglepetésként nem az élő adásban fog szerepelni, hanem az internetes közvetítés riportere lesz.

hirdetés
Norbi szerepet kapott az X-Faktorban

Király L. Norbi nem titkolózik tovább, elárulta, hogy szerepet kapott az X-Faktorban, de nem a televízióban, hanem az interneten láthatjuk őt.

Az énekes minden élő adáson ott lesz, de most kivételesen nem a színpadon fog énekelni, hanem riportokat készít majd a résztvevőkkel, ugyanis az interneten is lesz egy élő közvetítés.

Norbit nagyon meglepte a felkérés, és izgatottan várja az új feladatot. „Amikor felhívott Herman Péter kreatívproducer, először azt hittem, viccel. Azonnal igent mondtam a felkérésre. Hihetetlen új lehetőség ez nekem, amiben megmutathatom egy másik oldalamatárulta el a Borsnak az énekes. – Az pedig természetes, hogy lelkileg is támogatom a versenyzőket. Eddig a másik oldalon álltam, tavaly még én izgultam, mielőtt színpadra léptem, így van tapasztalatom, szívesen segítem őket.”

A szerkesztők szerint nagyon népszerű lesz az internetes oldal, hiszen egy olyan riportert láthattunk, aki tavaly szintén versenyző volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek