Starity

Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak

2011. augusztus 10. 21:09   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók milliói lepődtek meg, mikor a Wizards of Waverly Place sztárja, Jake beszólt Miley Cyrusnak, amit a rajongók nem hagytak szó nélkül.

hirdetés
Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak

A visszahúzódó, csendes Jake T. Austin most először „nyitotta ki száját” az egyik legismertebb közösségi oldalon, a Twitteren.

Miután Miley Cyrus üzent az őt fotózó paparazzóknak, Jake bátran az egész világ elé tárta véleményét.

Tényleg nagyon aranyos képek lettek, de a legdurvább az, hogy nem is tudtam, hogy ott vannak. Ez a személységi jogok megsértése. A paparazzók erkölcstelen söpredékek... – írta a Hannah Montana sztárja, majd néhány perccel később folytatta. Kedves paparazzók, kérlek, máshol végezzétek a munkátokat. Jobb lenne, ha olyan valakire irányítanátok a fényképezőgépeiteket, aki szereti a figyelmet, mert én nem. Köszönöm.”

Egy kis idő múlva Jake ezt írta: „Haha, ezek a hírességek azt hajtogatják, hogy nem akarnak több paparazzót. Pedig ő az egyik, aki az első alkalommal rögtön hívja őket.”

Ezt az üzenetet Miley rajongói nem nézték jó szemmel, és utálkozó üzenetekkel bombázták a Waverly Place sztárját. Ezután Jake választ adott az egyik fan üzenetére:Komolyan nem érdekel. Én soha nem csinálnám ezt a hírnévért, csak nem szeretem a képmutatást, ennyi az egész. Azt hiszed, a paparazzók csak úgy felbukkannak, anélkül, hogy hívnák őket? Ha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek