Starity

Szorcsik H. Viktória férjhez megy

2011. augusztus 14. 12:12   |   Szerző: Becky Dí

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég nyilvánosságra került, hogy Szorcsik H. Viki terhes, s még a baba érkezése előtt összeköti életét gyermeke apjával, Andrással.

hirdetés
Szorcsik H. Viktória férjhez megy

Az abortusznak gondolata sem merült fel Szorcsik H. Viktóriában, mikor megtudta, hogy terhes. A 19 éves színésznő és párja már nagyon várják a kicsit, s így Viki egyik legnagyobb álma is teljesülhet.

„Az abortusz számomra elképzelhetetlen. Egy percig sem merült fel bennem, és nagyon örülök, hogy ebben édesanyám is támogat. Azt folyamatosan érzem, hogy alakulóban van bennem az anyai ösztön” – nyilatkozta a színésznő, aki titokban tartja a baba lehetséges neveit.

Korábban úgy gondolta, hogy a papír nem fontos boldogságukhoz, de párjával most már közös véleményen vannak, s így hamarosan oltár elé állnak. „Igen, fontos a házasság, ezért is kötjük össze hamarosan az életünket Andrissal” – fűzte hozzá a továbbiakban.

Mivel a színésznőnek ez élete első terhessége, fogalma sincs, milyen élet vár rá, miután megszületik a pici. Igyekszik majd megtalálni az egyensúlyt a karrier és a család között, és ígérete szerint nem mond le a színészetről sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek