Starity

Hamarosan érkezik Björk új kislemeze

2011. augusztus 12. 07:07   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan eltelt egy hónap Björk első kislemezének megjelenése óta, és már szinte biztos az újabb dal érkezése.

hirdetés
Hamarosan érkezik Björk új kislemeze

A Grammy-díjas izlandi énekesnő előző kislemeze, a Crystalline, valamint videoklipje nagy népszerűségnek örvendhet egész Európában, hiszen még egy hónapja sincs fent az interneten, de lassan már egymillióan tekintették meg a kisfilmet.

Augusztus 9-én Björk hivatalos honlapján lett feltüntetve, hogy a Virus névre hallgató dal megjelent mp3-ban és Apple alkalmazásban egyaránt, ami arra utal, hogy nagy valószínűséggel ebből a dalból lesz a Biophilia album második kislemeze. Előző kislemezét, a Crystalline-t is így jelentették be, és rá két héttel meg is jelent a dal kisfilmje.

A Virus romantikus és erős érzelmekkel teli dal, amely egy vírus és egy sejt erős vonzalmáról, szerelméről szól, de a vírus olyan erős érzelmeket táplál a sejtbe, hogy az elpusztul. A szerzemény hangzása amilyen egyszerű, olyan magával ragadó, s teljesen átadja jelentését és mondanivalóját a hallgatónak. A dalt sok rajongó a 2001-ben megjelenő Vespertine album egyik szerzeményének, az Aurora folytatásának tartják a hasonlóan magával ragadó hangzás miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek