Starity

300 ezer dollárt kér Thalía fia első képeiért

2011. augusztus 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói TVyNotas magazin értesülései szerint az énekes-színésznőnek igen borsos árat fizetett egy lap, hogy a két hónapja született Matthew Alejandro első képeit exkluzíve közölhesse.

hirdetés
300 ezer dollárt kér Thalía fia első képeiért

Manapság a sztárok minden alkalmat megragadnak, amellyel óriási pénzekhez juthatnak, legyen szó akár a magánéletükről vagy gyermekeikről is.

A rajongók közül már biztos sokan kíváncsiak a mexikói énekes-színésznő, Thalía második gyermekére: nos, már nem kell sokat várniuk, hiszen a TVyNotas televíziós bulvárlap értesülései szerint az ¡Hola! magazin igencsak borsos összeget, mintegy 300 ezer dollárt fizetett a dívának, hogy leközölhesse két hónapos kisfia első képeit exkluzív interjú keretében. (Szintén ebben a magazinban jelentek meg az énekesnő kislánya, Sabrina első képei is.)

Bár a forrás megjegyzi, hogy az összeg még nincs megerősítve, ám valószínűleg Thalía kért ennyit. Amint a fotók megjelennek, természetesen közöljük őket.

A művésznő, bár édesanyja hirtelen halála eléggé megviselte, és a szülés miatt is visszavonult a nyilvánosságtól ez év végéig, most sem tétlen: a napokban jelentette be hivatalos mikroblogján, hogy már elkezdődött a dalok válogatása legújabb lemezéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek