Starity

A Backstreet Boys új albummal készül

2011. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: csakpp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjra jelölt fiúbanda egyik tagja nyilatkozott a készülő új albumról, mely várhatóan jövőre érkezik.

hirdetés
A Backstreet Boys új albummal készül

A Backstreet Boys hivatalosan 1993. április 20-án alakult együttessé. A banda eredetileg 5 tagból állt, de 2007-ben Kevin Richardson kilépett a zenekarból. 13 top 40-es daluk volt a Billboard Hot 100 ranglistán, és 100 millió albumot adtak el, ezzel minden idők legnépszerűbb együttesévé váltak.

A Backstreet 2001-ben szünetet tartott, majd 2005-ben visszatértek a nagy sikereket elért Incomplete című dallal – mellyel többek közt a magyar listákat is vezették -, majd az azt követő Never Gone című lemezzel. 2009-ben megjelent This Is Us című albumuk, mellyel koncertkörútra indultak. A Backstreet Boys és a News Kinds on the Block együttes összeálltak egy közös turnéra, amely 2011 nyarán kezdődött, és augusztus 10-én ért véget.

A banda egyik tagja, A.J. McLean júliusban interjút adott az egyik magazinnak, és elárulta, több producerrel is tárgyaltak már az új korongról. Októberben várhatóan stúdióba vonulnak, tavasszal új kislemezt adnak ki, majd 2012 nyarán érkezik az új album. A.J. azt is elmondta, hogy sok meglepetés vár a rajongókra, amiket valószínűleg a Cruise-on fognak bejelenteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek