Starity

Britney-dalokkal lépnek fel a Disney-lányok?

2011. augusztus 15. 22:10   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pletykák szerint a 2011-es MTV Video Music Awards egyfajta tisztelgés lesz Britney Spears előtt, ezért a Disney három leghíresebb sztárja, Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato extra produkcióval készülnek.

hirdetés
Britney-dalokkal lépnek fel a Disney-lányok?

Egy érdekes híresztelés szerint az idei MTV VMA leginkább Britney Spears munkája előtti tisztelgésről fog szólni. Egy kiszivárgott belső feljegyzés szerint Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato is részese lesz az ünnepségnek, amit a 29 éves Britney Spears tiszteletére rendeznek augusztus 28-án.

A produkció Selena Gomezzel fog indulni, aki dögös iskoláslány-ruhában énekli el az énekesnő első nagyobb slágerét, a Baby One More Time-ot. Utána Miley követi nagy kígyóval a szexi jelmezén, és az I'm Slave 4 You című dalt adja elő. Harmadikként jön be a Toxicot előadó Demi Lovato csillogó testszínű ruhában. Utána trióba egyesülnek, és előadják Britney nagy sikerű 3 című számát.

De az est nem csak ennyiből fog állni, ami Britney-t illeti. Állítólag a díjkiosztó végén több sztár is megköszöni munkáját, és egy hosszabb montázsvideót is lejátszanak az énekesnő slágereiből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek