Starity

Indiana a H2O forgatásán énekelt először

2010. június 22. 15:03   |   Szerző: Csaszi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem olyan könnyű egy szerepet megkapni. Indiana mindezt alátámasztja, hiszen a H2O 3. évadának meghallgatásakor úsznia, szerepet mondania és még énekelnie is kellett.

hirdetés
Indiana a H2O forgatásán énekelt először

Indiana Evans szinte minden részben egy új dallal lép fel Rikki kávézójában anélkül, hogy valaha is kapott volna ének leckéket. Remek hangja van, bizonyára édesanyjától örökölhette. Énekesnői oldalát is először mutatta be, ráadásul ő volt az egyik legújabb tag a csapatban, Luke Mitchell mellett.

A film története folytatódik és egyre izgalmasabb. A víz többé már nem hagyja magát. A lányoknak szembe kell nézniük azzal, amit azelőtt még varázslattal irányítottak. Napfény, part, szórakozás és persze a szerelem sem maradhat ki a lányok életéből. Bella az első pillanattól megszerette Will-t. Cleo és Lewis kapcsolata tovább erősödik, de Rikki és Zane között nincs minden rendben.

De térjünk vissza Indianához, aki néhány információt még elárult önmagáról, és a forgatásról. Elmondása szerint a forgatások rendkívül nehezek voltak tekintve, hogy egy 15-20 kg-os uszonnyal kell a víz alatt merülni, amikor meg medencés jeleneteket vettek a víznek elég hidegnek kellett maradnia a halak épsége miatt.

Önmagáról elmondta, hogy sokkal félénkebb, mint Bella, de a forgatások jó hangulatban teltek, és rengeteg új barátot szerzett magának, valamit még a partnerét is megtalálta Angus McLaren személyében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek