Starity

Demi Lovato új albuma sokkolni fog

2011. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Tedder a Do Something Awardson beszélt arról, milyennek tartja Demi Lovatót, és arról a dalról is elárult pár titkot, amit ő írt a lánynak.

hirdetés
Demi Lovato új albuma sokkolni fog

Demi Lovatót és Ryan Teddert a Do Something Awardson láthattuk együtt. Nem is csoda, mivel volt mit megbeszélniük: a One Republic frontembere írt egy dalt a lánynak Who's That címmel. Azt is elárulta, hogy a szám tökéletes ellentéte a Skyscrapernek.

„Sohasem gondoltam volna arra, hogy ilyen jó hangja van. Ő az egyik legjobb énekes, akivel valaha együtt dolgoztam. Szó szerint, az a jó… úgy értem, ő egy Kelly Clarkson-szintű énekes. És Kellynek van valamije” – mondta, majd azt is hozzátette, hogy ez a dal teljesen más lesz, mint az érzelemdús Skyscraper:

„Azt hiszem, mindenki azt akarta, hogy beszéljen róla, de most ez egy 180 fokos fordulat, azt mondva: én még mindig fiatal vagyok, és szeretnék szórakozni... Még rap is lesz a számban!” A riporter nagyon meglepődött, és azt kérdezte, Demi fog-e rappelni a dalban. A válasz nevetve érkezett:

„Nem, nem ő fog rappelni benne. Azt még titokban tartom. Van pár közreműködés az albumon, és biztos mindenkit le fog sokkolni. Így voltam vele: »Hogy szerezted meg ezt a személyt? Lehetetlen, de neked mégis sikerült!«”

Nagy a valószínűsége, hogy Missy Eliott fog közreműködni a dalban, mivel már készültek közös stúdióképek is. Reméljük, tényleg olyan sokkoló lesz az album, mint amennyire Ryan dicséri, és minél hamarabb meghallgathatjuk a Who's Thatet is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek