Starity

Újraéled a tolvajok fejedelmének története

2011. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: mylifeworld

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem nagyon lehet találni olyan embert, aki ne ismerné Robin Hood történetét. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egyre több feldolgozás készül belőle mind a mai napig.

hirdetés
Újraéled a tolvajok fejedelmének története

A Vissza Sherwoodba! című filmsorozat Robin Hood történetét dolgozza fel, ám kicsit másképpen: a főhős ugyanis ezúttal egy tinilány.

A széria egy Robyn Hood nevű lányról szól, aki a tolvajok fejedelmének leszármazottja. A lány, miután birtokába jut egy talizmán, visszamegy az időben egészen 800 évvel azelőttre. Kiderül, hogy egy Brenan nevű gonosz boszorkány elrabolta és fogságban tartja Robint és párját, Mariant. Robynnak az a feladata, hogy összegyűjtse az ősi kincseket, és megmentse a tolvajok fejedelmét és annak szerelmét a gonosz boszorkánytól.

A produkció hétköznaponként reggel 8 óra 30 perckor lesz látható a Duna Televízió műsorán. A bevezető epizód ezen a héten csütörtökön startol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek