Starity

Kelly Clarkson Amy Lee-vel fog duettezni?

2011. augusztus 18. 16:04   |   Szerző: heyitsamyMT

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négy albummal rendelkező, nagy népszerűségnek örvendő énekesnő mindig is példaképének tartotta az Evanescence frontemberét, most pedig közös projektet szeretne vele.

hirdetés
Kelly Clarkson Amy Lee-vel fog duettezni?

A fiatal amerikai énekesnő az elmúlt kilenc év alatt szép karriert futott be. Rengeteg fellépésen, fantasztikus szerzeményeken van túl, elismert szakmájában, de nem áll meg: folyamatosan új célokat talál, építgeti életét, bakancslistát készít. A lista következő, csekélynek nem mondható pontja egy közös dal Amy Lee-vel. Az előadó közösségi profilján számolt be álmairól.

„Új cél az életben: duettet énekelni Amy Lee-vel az Evanescence-ből. Nemrég láttam egy koncertjén. Olyan intenzív, remek vokalista, és kitűnő ízlése van a dallamokban, a zenében. Hű! Mindig is szerettem őt, de hű! Nagyszerű lélek.”

A közös munka egyelőre megmarad álomnak, ugyanis Kelly még nem tárgyalt sem Amyvel, sem a zenekarral vagy menedzsmentjükkel, de valljuk be, ha ez a két fantasztikus tehetség összeül, abból csak jó sülhet ki.

Kelly egyébként nemrég bejelentette, hogy vadonatúj kislemeze a Mr. Know It All címet fogja viselni, és augusztus 30-án debütál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek